morkusovic česneky

morkusovic česneky

středa 25. července 2012

slunečnice

   Krásný upršený den přeji,
včera jsem od své dlouholeté kamarádky dostala velkou kytici slunečnic, ví že je miluju tak mi každoročně takto dělá radost, no nejsou nádherné???





Letos prvně mám i vlastní, no tedy..., zaseli mi je ptáčci které jsme tu celou zimu poctivě krmili, slunečnice nám pak ve štěrku po dvoře rašily snad všude. Jedna mi bez mého přičinění díky ptáčkům vyrostla v truhlíku, má více jak metr a dnes konečně rozkvelta. Další jsem si zasadila do zahrady,  ty už už se chystají rozkvést, ale ta výška skoro 2m, jsou obrovské.














krásný den a snad už se dočkáme nějakého letního počasí Zuzka morkusovic

sobota 21. července 2012

skládačka

   Moc Vás všechny zdravím,
tak už se mi zase něco rodí v hlavě, už je to i na papíře, mám konkrétní představu o všech věcech, vzhledu, stylu.....lovím sháním pátrám a raduji se, když seženu přesně tu onu "věc" je to taková skládačka...
   Bude to něco velkého, něco dalšího z mých snů ... a pomalinku se realizuje. Vše podrobně nafotím, sepíšu o nic nepřijdete, nebojte... zatím nic neprozrazuji, některé už tušíte....
   Tu je těch pár ulovených střípků












Mějte se krásně Zmorkusovic

čtvrtek 12. července 2012

červenec u nás

Všechny moc zdravím,
moc děkuji za krásná slova a milé komentáře.
Konečně jsem se dostala k tomu, abych nafotila červencovou zahradu, jak nám vše krásně kvete, zatím je zahrada krásná, díky velmi proměnlivému počasí. Obrovskou radost mám z hortenzií, které jsou malinké a pokvetou, vypadá to, že se jim u nás líbí... a zimu krásně přežily.
Srdečně zvu na prohlídku.

































Krásný večer Vám všem Zuzka morkusovic