morkusovic česneky

morkusovic česneky

čtvrtek 4. srpna 2011

odreagování....

Přeji krááásné popolední,
malá spinká, Míša je u babičky a dědy, manžel na druhé straně republiky, já si za chvilku uvařím polední kávičku a padnu do nového čísla úúúžasného časopisu VAKRE hjem & interior. Ale to až za chvilku.

  Možná si poklepete na čela, "morkusovic má přehřátí z tepla", ale opak je pravdou, na vánoce dělám už od začátku prázdnin.
  Ale toto je jiné, pač, je to pár dní co mi přišla jedna zakázka na menší provedení mého velikého venkovního betlému. Samo jsem se na něj hned vrhla, musela jsem si dáchnout od nekonečné řady ptáčků, ozdob, kocourů aj. mé stálé tvorby. Tyto výzvy miluji a je to jiné než když něčeho děláte x desítek kusů.
  Betlém schne je nááádherný, největší oříšek byl Ježíšek a je to to nejkrásnější miminko jaké jsem kdy vyrobila. Je to takový malý 15cm uzlíček zabalen do čtvercové "deky" jako se balí opravdová miminka.
  Betlém ještě není hotový, jak jsem psala, je zatím jen vyschlý, ale mám z něj takovou radost, že se s ní musím podělit i s Vámi. Tak ať Vás to nemate, finální podoba bude jiná.
   Nesmím zapomenout na svou pravou ruku, tedy packu kočičí, která je stále u mě ať dělám co dělám.
Přeji příjemné pokoukání Vaše Zmorkusovic


















4 komentáře:

  1. Zuzi to ti věřím, když si můžeš užít něco jiného. Smekám, mám pocit, že s každým dílkem seš čím díl lepší. Ježíšek mě tedy dostal, je překrásný. Na posledním obrázku je i kabátek pro postavy,viď? Už se těším, až všechny postavy oblékneš a ukážeš ve vší kráse. Ať se celé dílko zdaří ♥

    OdpovědětVymazat
  2. To je náádhera. Klobouk dolů.

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzí zase nádhera !!! Fakt pěkný !!!

    OdpovědětVymazat
  4. Zuzko,krásná práce!!!
    Přeji krásný víkend.
    Petra

    OdpovědětVymazat