morkusovic česneky

morkusovic česneky

pondělí 3. října 2011

Duchové.....

   Krásný začátek týdne,
Opět svítí sluníčko a bude zase nádherně.
Na dvorku na velikém tisu, bydlí tři veselí duchové. Udělala jsem je hlavně kvůli Vanessce, ona má ze všeho takovou upřímnou radost....

Kdo si honem neví jak na ně, tu je malý návod. No i když jsem asi byla dost najivní, jela jsem do velkoměsta s tím, že koupím bílé balonky a ouha bílé balonky nejsou už dlouho, našla jsem alespoň nějaké béžové, když se nafouknou jsou alespoň světlé. Další zádrhel byl, když jsem v látkách chtěla něco levného čistě bílého a hodně průsvitného, levného- to jsem našla, jednobarevného taky, ale moc půsvitné to není...
Na jednoho ducha potřebujeme 150x100cm průsvitné bílé záclonoviny, či jiné látky, bílé balonky, nebo světloučké, lihový černý fix, nalepovací oči (nejsou nutné) a nějakou bílou mašli.
Nafouknete balonek, uděláte uzel, namalujete veselý kukuč a vložíte do přehnuté záclonoviny 75x100cm a stahnete pod "krčkem". Duchy jsem pověsila na tis na háček za spínací špendlík. cípy (jako ruce) jsem zavázala za větev a je to.
Přikládám ještě pár fotek z dnešního svěžího rána....









                                    Krásný den Vám všem Zmorkusovic

7 komentářů:

  1. Zuzanko vy jste studnice nápadů...duchové jsou úúúúžasní :-)je to paráda jak si tam jen tak plují.Mějte se kráááásně,už se k Vám zase moc těším.Věra.

    OdpovědětVymazat
  2. Zuzí, to je pastva pro duši i oči, je to nádhera !
    Adámkovi jsme u nás udělali blata (vyfotím)...z jezírka mi zbyl "mlhovač" (taková malá krabička, polopotopená ve vodě, která dělá mlhu, svítí, takže můžeš přepínat barvy, ale to už je kýčovitý, takže necháváme bílou), za vodníka Pepu (ten nám taky zůstal)hodím kýbl s vodou, do něj mlhovač a sousedka babička přes plot v křoví četla pohádku o Hastrmanovi z Hrusic a jeho blatech ... nááádherný večerníček ! Doporučuji !!!!:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzko, duchove jsou uzasni a ta vase zahradka je proste sen. Nadhera! Krasny tyden preji, Katerina

    OdpovědětVymazat
  4. Duchové jsou náádherní a věneček taky.

    OdpovědětVymazat
  5. Zuzanko, je to super nápad. Malé děti musí být z duchů celé pryč :o)
    A tvoje podzimní zahrádka - nádhera!
    Zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Zuzko,
    koukám že tady u tebe na plogu pěkně straší:))
    Koukám že i ty máš svůj vlastní krásněj mechovej věnec.
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Zuzko, super nápad. P.s. máš u mě na blogu takovou maličkost.

    OdpovědětVymazat