morkusovic česneky

morkusovic česneky

čtvrtek 22. prosince 2011

Srdečné pozvání na zimní procházku u nás

     Všechny Vás co nejsrdečněji zdravím a přeji krásný slunný u nás lehce zasněžený den.
Venku je opravdu krásně. Ráno jsem šla nakoupit, mrkla na kapry, kteří se plácaly u řezníka v kádi, ale hlavně jsem šla vyzvednout časopis Recepty prima nápadů, kde je o nás článek. Budete-li mít chuť si jej koupit, dnes vyšel.


     Jak jsem se zmínila, venku je opravdu nádherně, lehký poprašek sněhu, teplota kolem 1°C a sluníčko krásně svítí. Úplně si to říkalo o příjemné zimní předvánoční fotky.
Tímto Vás srdečně zvu na malou zimní procházku.




















Krááásný den Vám všem Zuzka morkusovic

9 komentářů:

  1. Zuzko,
    tak konečně vyšel :-)
    Už jsem se po něm nějakou dobu scháněla a myslela jsem,že už jsem ho propásla ;-)
    Krásně je u Vás i v tomto zimním čase :-)
    U nás sluníčko nesvítí a sníh už stačil roztát , ale on zase bude :-)
    Krásné Vánoce !

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Zuzí, dnes jsem chtěla přijet na betlém a prdlačka, Mišáček mi naordinoval jiný program a časově bych se nestihla vrátit, tak doufám, že betlém nebudeš hned po vánocích uklízet...
    Fotky jsou nádherné, už jsem slyšela od kamarádky, že vám napadl z kraje týdne sníh...u nás jen včera poránu poprašek...
    Receptář už mám koupenej, jinak bych nemohla s klidnou duší pít kafe :-)
    Myslím si, že teď se budeš muset fakt trochu naklonovat ... :-)
    No, takže Ti buhužel nepřijedu krásné svátky plné pohody a štěstí popřát osobně, tak alespoň takto na dálku i s vánočním hudlanem Tobě i celé Tvé úžasné rodině přeju já :-)

    OdpovědětVymazat
  3. krásná procházka, děkuji ti za ni. Časopisy nekupuji, nemám čas je číst...ale jsem ráda, že se o něčem dozvím zde u tebe na blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Zuzi, tak ten sníh Ti tedy opravdu závidím. My tu dnes máme Vánoční zpívání u kapličky a k tomu kouzlu Vánoc bude ta bílá barva trochu chybět. Krásné Vánoce přeji ... Věra

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Zuzi, je to nádhera když je váš dvoreček tak krásně pocukrovaný...
    Přeju vám všem krásné a pohodové vánoce!
    kiwi

    OdpovědětVymazat
  6. Zuzanko u Vás je tak krásně.Vydržela bych koukat celý den :-)a děkuji, časopis si zítra běžím koupit,Krásné Vánoce:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Zuzanko časopis si kvůli tobě určitě koupím.. škoda že jsi tak daleko hned bych přišla na návštěvu kočenko ... krásné čekání na Ježíška ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Zuzi, jako sladká odměna na konec roku je článeček úžasný, gratuluji. Zuzi přeji krásné prožití svátků, v novém roce jen vše dobré a těším se na další tvé nápady.

    OdpovědětVymazat
  9. Zuzko, máte to doma a na zahradě moc krásné a útulné... Těším se z Vašeho blogu ... a přeji hooodně zdraví,štěstí a tvůrčí invence v tomto roce!!!
    Maru

    OdpovědětVymazat