morkusovic česneky

morkusovic česneky

pátek 13. ledna 2012

Konečně sníh.....

   Krásné odpoledne Vám všem a obrovské poděkování za krásná přání k narozeninám, moc moc moc děkujiiiiiiiiiiii.   Dneska ráno tak krásně svítilo sluníčko, vzala hned foťák a vyfotila, pač se během dne počasí neuvěřitelně z minuty na minutu měnilo. Tak už i u nás to vypadá trošku zimně. Tu je malý denní sestřih.










   Doklidila jsem poslední vánoční dekorace, i betlém už je uklizený. Jen dřevěné stromy a mech jsem schovala a v obýváku udělala zimní lesík než bude vhodná jarní dekorace. Dřevěné stromy i sáňky jsou od jedné šikulky,.... Zdenička se jmenuje. Bývávala na MMB, ale už chodí do práce, tak času má málo. Občas se tam s nějakým svým výtvorem objeví. Tímto Tě Zdeni moc a moc zdravím.



   Přeji všem krásný večer, posílám malinkaté jarní a voňavé pozdravení, jsou to tulipány, které miluji a které každoročně od svého manžela dostanu k narozeninám, jsou náááááádherné pa pá Vaše Zuzka morkusovic





10 komentářů:

  1. Ahoj Zuzko, u nás to dnes vypadalo podobně. Konečně. Kluci byli nadšený, hlavně Vašík, že si může postavit prvního sněhuláka letošní zimy. Krásný lednový víkend přeji ... Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný víkend Zuzi,užasné fotky

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzi aspoň dodatečně vše nej ♥♥♥ a věz, že mládí je božská nemoc, ze které se každý den uzdravujeme...:-D

    OdpovědětVymazat
  4. U nás taky trochu napadlo,ale já už čekám jaro,tak podle toho i zdobím:-)Michaela

    OdpovědětVymazat
  5. Taky se k nám nějaká ta vločka zatoulala:-D Alespoň věříme tomu co píše kalendář, že je zima. Ale ty Tulipáni, to jsou páni,paní. Je to jedna z mých nejoblíbenějších květin, takový elegán!

    OdpovědětVymazat
  6. Kočenky moje moc moc děkuji. Sněhu je poprašek, ale alespoň trošku to vypadá zimě, Vani se hrozně líbil, loni byla ještě na kočárku.
    Tulipány ju ju to jsou "Páni"
    Krásný víkend Vám všem Zuzka

    OdpovědětVymazat
  7. Jů Zuzi, ty tulipány jsou nádherné...A taky te les na parapetu - ten je překrásný....No a u nás začalo sněžit včera (konečně) i v nížině a sněží stále. Tak se bojím, aby z toho nebyla nakonec i kalamita!! :o)) Hezký víkend přeji :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Zuzko, moc ráda se sem chodím kochat obdivovat šikovné ruce a krásné nápady a dnes jsem přišla předat srdíčkové ocenění pro oblíbené blogy. Můžeš si ho u mě vyzvednout. Hezký večer. Jitka

    OdpovědětVymazat
  9. Ein sehr schöner Hof und tolle Dekoration. Bitte schau in meinen Blog, danke, Nik

    OdpovědětVymazat
  10. Za Tvoj krásny blog niečo u mňa máš. Andrea

    OdpovědětVymazat