morkusovic česneky

morkusovic česneky

čtvrtek 3. května 2012

Večerní procházka

   Krásný večer Vám všem,
moc děkuji za krásná slova k minulému příspěvku. Ruka sice moc v pohodě není, ale zájem o mou keramiku je obrovský. Doslova po hlavě, jsem se vrhla na keramičení  tvořím a trořím, suším a suším, přenáším a přenáším, pápím a pálím. Zásoba všeho bude velká a i spousty novinek, v hlavě jich mám spousty, jen ten čas. Dle Vašich reakcí sem budu přispívat více ze svého tvoření. Bude-li Vás cokoliv zajímat, klidně bez ostychu písněte. V pravém horním rohu je moje e-mail. adresa.
   Naše 3letá princezna si plácá po svém, je srandovní jak je "strašně důležitá a soustředěná"...chi chi
   Dnes bylo u nás opět krásně,  i večer je nádherný, tak si Vás dovolím pozvat na malou večerní procházku. Krásný večer Vám všem Vaše Zuzka morkusovic









6 komentářů:

  1. Zuzanko krása,miluji ten tvůj kouteček venku,přímo láká k posezení a také miluji tvou keramiku!Mohu poprosit o ceníček a co vše vyrábíš?Děkuji moc a posílám pozdrav!MIchaela(byvicky@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  2. Zuzanko,u Tebe je táááák krásně.Na novinky se moooc těším.Začínáme stavět zahradní domeček s kuchyňkou,tak budu chodit pro inspiraci :-)krásné sluníčkové dny.Věra.

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzko, děkuji za krásnou procházku... u Tebe je tak milo a útulno!
    Měj krásné májové dny a pacička ať se zahojí! Pa Maru

    OdpovědětVymazat
  4. No, na procházky už opravdu chodit nemohu, protože pak nevím, kde mi hlava stojí... u Vás je tak nádherně! :-) A hned jdu pokoukat ty ježečky :-) Jola

    OdpovědětVymazat
  5. paráda...to okýnko s muškátem a Zuzana v kbelíku nemají chybu :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Procházku jsem si moc užila :o) Krása Martina

    OdpovědětVymazat