morkusovic česneky

morkusovic česneky

čtvrtek 12. července 2012

červenec u nás

Všechny moc zdravím,
moc děkuji za krásná slova a milé komentáře.
Konečně jsem se dostala k tomu, abych nafotila červencovou zahradu, jak nám vše krásně kvete, zatím je zahrada krásná, díky velmi proměnlivému počasí. Obrovskou radost mám z hortenzií, které jsou malinké a pokvetou, vypadá to, že se jim u nás líbí... a zimu krásně přežily.
Srdečně zvu na prohlídku.

































Krásný večer Vám všem Zuzka morkusovic

10 komentářů:

  1. Krásné fotky :-)
    K Vám chodím na návštěvu ráda.
    Zdravím a těším se na příště.
    MartinaK

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Zuzko, tak jsem se opět ráda prošla u tebe po zahradě a jen se kochala a kochala. Krásný pátek a nadcházející víkend ... Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Jůůů,to je zase nádhera :-)Krásné léto přeji.Věra.

    OdpovědětVymazat
  4. ááááááách zase překrásné. Zuzí prosím schováváš ty hortenzie v květináčích na zimu, nebo je necháváš venku a přikrýváš je ? Já uvnitř chaloupky nemám moc místa a hlavně málo světla, tak se bojím aby mi tam nezašly :( Modrá mi krutou zimu venku přežila, ale růžová úplně odešla a to jsem ji přikrývala chvojím, je krytá u skalky. Máš to překrásné :) Už se těším co podnikneš s tím obkladem :)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Zuzi, u Teba v záhrade je to rozprávka.....stará plechová vaňa, naaranžovaná stará postel, prekrásny luster so sviečkami v korune stromu....to sú všetko prekrásne detaily ktoré pohlídzajú moju dušu.....nádhera žiť v takom prostredí!
    Eva

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky, ale ta kuchyň!! To je super bomba!!!! Úžasné! Když vidím něco takového mrzí mě, že bydlím v paneláku... Moc se mi u vás líbí!

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné fotky. U tebe by se mi moc líbilo. Krásně ti ti kvete.

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za pozvání, bylo příjemně :-) :-) Moc krásně!!! Rozárka objevila "kosáky" a už se ptala, jestli je náhodou nepotřebuji na zahradu :-) :-) Jo jo, s Rozárkou si moooc rozumíme :-) a hortenzii letos také opečovávám. Loni promrzla, a přesto vykvetla. Letošní únorové mrazíky zvládla parádně a dělá mi obr radost. Snad brzo pořídíme nový foťáček a budu se moc také pochlubit :-) Mějte krásný čas!! J.

    OdpovědětVymazat