morkusovic česneky

morkusovic česneky

neděle 9. června 2013

v červnu u nás

   Krásné nedělní ráno Vám všem,
už druhý den svítí sluníčko, to je taková nádhera. Mám ráda, když o víkendu ráno se snídaní vylezu na dvůr a sluníčko mě hřeje do zad...krááása.
Momentálně je na zahradě takové mezi období, kdy jarní kvítí odkvétá a už už se chystá rozkvést další.
Srdečně zvu.....
























9 komentářů:

  1. Ahoj Zuzanka, krása tohto vášho vidieckeho domova ma fascinuje. Toto je vysnívaný, kľudný domov s množstvom zelene ... peknú nedeľu, pa

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi, jak efektivně umíte využít každé věci, kterou by už jiní dávni vyhodili. Ale na vaší zahradě společně s kytičkami to má skvělý šmrnc. Také budu muset příště rozmýšlet nad tím, co vyhodím či ne. A někdy je těžké se s věcmi loučit:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzanko,jako vždy krása a moje srdce jásá :-)všechno krásně sladěno a využito.Kde na to na všechno bereš čas,jedeš na durasel? :-)))a odkud máš ta krásná lehátka,ty teda jsou.Krásný večer.Věra.

    OdpovědětVymazat
  4. Zuzi, to je nádhera ... ač už mám pocit, že tvou zahradu znám, vždycky mě na ní něco překvapí a dostane .... tentokrát je to ta "zeď s ptačími budkami a klíckami", je naprosto úúúúúžasná .... !!!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ráda se dívám na fotky tvé zahrady. S obdivem a přitom přemýšlím, jak některé prvky požít u nás. Díky za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  6. Pohádková zahrada!Krásná moc!

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za potěšení oka! :) Nádherná zahrádka! :) Jola

    OdpovědětVymazat
  8. Zuzi, nádhera ... ta levandule v košíku je super. A moc se mi líbí plamének - má krásnou barvu. Je u tebe prostě krásně.
    Papa Věra

    OdpovědětVymazat
  9. Zuzanko, ta tvoje zahrada je nádherná a ta křesílka ti moc závidím. Pá drahá Lea

    OdpovědětVymazat