morkusovic česneky

morkusovic česneky

sobota 5. dubna 2014

letní kuchyň

   Krásný sobotní podvečer,
všem děkuji za nádherné komentáře k mému keramičení, jste zlatíčka. V hlavě mám hromadu nových věcí a jak bude chvilka, budu postupně realizovat a vkládat. Tu je další novinka bílé kvítí.


       Díky letošnímu relativně teplému počasí, je už od začátku března, letní kuchyň v provozu.
V letní kuchyni mám spoustu pokladů, které dostávám a další které mi připomínají mé příbuzné, kteří už nejsou mezi námi. Velká modrá smaltovaná mísa je po babičce a já v ní zadělávám těsta a na vánoce do ní dělám bramborový salát. Modré smaltované odměrky jsem jednu po druhé lovila kde se dalo. Radost mám z uloveného funkčního hnětače a velké váhy od manžela. A vlastně ze všeho...chi chi
Vítejte....










7 komentářů:

  1. Já mít takovou kuchyň, tak už taky vaříme a jíme jenom venku:_)

    OdpovědětVymazat
  2. Letní kuchyň je skvělá, líbí se mi u tebe.

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzi, já tu tvoji letní kuchyň prostě M.I.L.U.J.U !!!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  4. Tą kuchnie masz bajeczną:))) Nakręcam męża na taką:))) Zuzia zapraszam do odebrania wyróżnienia za te cuda co tworzysz.
    pozdrawiam

    OdpovědětVymazat
  5. Zuzi, snad se mi poštěstí a přijedu tě navštívit v nějakém hezčím, k sezení venku příznivějším počasí.. chi, chi..., mám na to pech, co ? I když u Tebe je krásně pořád, pa, pa brouku Klára

    OdpovědětVymazat
  6. Zuzka, jak ja kocham Twój ogród i te wszystkie dekoracje! Kolekcja niebieskich garnków jest fantastyczna, gdzie je zdobyłaś?
    Gorąco pozdrawiam ♥

    OdpovědětVymazat