morkusovic česneky

morkusovic česneky

středa 30. března 2016

překvapení

   Všechny Vás moc a moc zdravím,
máme konec března a je tedy nejvyšší čas vše připravit na překvapení pro Vaňouska, která bude mít v dubnu 7 narozeniny. Bude to její malé království, tedy myslím, že asi ne jen její..... a co že?
   V loni tu byl na návštěvě můj mladší brácha, který žije v severských zemích. A jelikož brácha v Norsku vyrábí kde co z palet, tam je to velice populární materiál, nabídl se nám, že něco vyrobí i tu.
Vyrobil nádherný domeček, zatím je složený u našich, aby bylo opravdové překvapení. Zatím jsme nachystali u nás pod velkým ořechem místo, kde domeček bude bydlet. Domeček je potřeba ještě matným lakem zalakovat, nabít šindel, vymalovat a doladit vnitřek.
Užívejte krásného počasí a abych nezapomněla:
28.5. 2016 bude u morkusovic pozdní jarní jarmark, podrobnosti včas napíší, ale už teď vím, že se máte na kde co těšit, mějte se fajn





1 komentář:

  1. Bombaaaaa...i já,ač velká, bych brala takovou zasivarni ku...malé vše nej nej nej...krásný vek :) ...hlavně ZDRAVÍČKO... Jinak děkuji za pěknou inspiraci v minulém příspěvku, také se chystám na zvýšené záhony...jen zatím v dřevěné verzi...máte to krasnee...pekny den..radka

    OdpovědětVymazat