morkusovic česneky

morkusovic česneky

pátek 1. července 2016

pozdrav od nás v letním Marianne bydlení

   Krásný první prázdninový den,
před pár dny vyšlo letní dvojčíslí Marianne bydlení a v něm pozdrav od nás. Moc všem děkuji, fotky jsou překrásné i já sama sobě se líbím, pač na všech fotkách vypadám poněkud no zkrátka divně... a také krásné povídání o nás.











9 komentářů:

  1. Zuzí, nádhera♥ Jsi kouzelnice. Miluju ty Tvoje keramické dekorace v každém koutečku.

    Já už tam měla být 2x. Vždy pošlu na přání fotky, popis a potom chtějí mou portrétku a to je kámen úrazu. Své fotky vlastně nemám a než se dokopu k pózování, které nesnáším, je vydané jiné číslo:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zuzanko...určitě si časopis koupím, protože vím, že se pokochám krásnými záběry.
    Moc Ti gratuluji a přeji pěkné léto.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Congratulations, Susan! It's a big honor to be featured in a magazine, and you, your home and garden deserve it! Your house has a warm, comfortable, peaceful feeling. You look wonderful! You are a beautiful woman! I'm very happy for you! All the best and have a lovely July!

    OdpovědětVymazat
  4. Gratulejem Zuzi, krásne fotečky. Andrea

    OdpovědětVymazat
  5. Aj ja sa pripájam ku gratulácii :)
    m.

    OdpovědětVymazat
  6. Zuzi, z těch foteček dýchá pravá letní pohoda - úžasné. Ilona

    OdpovědětVymazat
  7. Zuzanko, to je zase nádhery a musela být i velká radost při otevření časopisu. Z fotek dýchá pohoda a letní nálada. Užívejte ji všichni ve zdraví. Pá Lea

    OdpovědětVymazat
  8. Zuzko, také jsem si časopis zakoupila a článek o Vás je velmi milý a fotečky krásné. U Vás je to jako v pohádce. Doufám, že se mi někdy poštěstí se k Vám podívat osobně, i když to máme pomalu přes celou republiku. Myslím, že jste velkou inspirací do bydlení pro všechny. Mějte krásné léto :)

    OdpovědětVymazat
  9. Také čtu tento časopis a občas tam mají velice zajímavé kusy nábytku nebo inspirace na bydlení či interiér . Pokud byste někdo ještě z vás věděl o nějakém časopisu o bydlení nebo tak, určitě dejte vědět, protože nás čeká rekonstrukce.

    OdpovědětVymazat