morkusovic česneky

morkusovic česneky

pátek 16. prosince 2016

rozkvetlá zahrada v naší ložnici

   Všechny Vás moc a moc zdravím v předvánočním shonu,
vybrala jsem si úžasný dárek, mám hroznou radost, proto o něm píši už teď a ne po vánocích. Už dlouho jsem přemýšlela, že bych si pořídila fototapetu na naše veeeelké bílé ložnicové dveře. Nabídka na netu je obrovská.
   Našla jsem krásné tapety v pixers, kde jsem nakonec i vybrala.
Líbilo se, že si můžete zadat kombinaci slov, toho co se Vám líbí, i třeba v jiném jazyce. Dodání bylo bleskové a jednání velice milé, navíc máte i nyní při zadání kódu slevu 35%, kód se mění, je vždy viditelně velkými písmeny na stránkách pixers.
Já jsem si vybrala PIXERStick, píší, že se fototapeta může víckrát odlepit a znovu nalepit, nu u nás už je nalepená a už tam zůstane. Musím též napsat, kdo váhá, já mám fakt velkou zkušenost s lepením různých samolepících tapet a tato se s tím nemůže srovnat, šlo to úplně samo. S manželem jsme každý chytli jeden roh tapety, přilepili a během 2 minut jsem měla tapetu 1x 2m nalepenou bez jediné bublinky. Už jsem se přistihla, když jdu kolem tapety musím si šáhnout, miluji květiny, už ať je jaro.
   A co jsem si vybrala, už jsem naťukla?
Kamenou cestu lemovanou rozkvetlými popínavými bílými a růžovými růžemi, mé milované bohyšky (hosty) a okrasné česneky. Koho by zajímala, která to je: TATO
Nu a už nebudu zdržovat, užijte si v poklidu předvánoční shon a mějte se krásně Vaše Zmorkusovic












4 komentáře:

  1. Téda a ten blog hned se mi krásně kouká:))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leničko, nu já jsem takový "talent" cokoliv ručně, ale technika katastrofa. Seděla jsem nad tím celý víkend....ale musím sám sebe pochválit.
      Leničko krásné svátky pa pa Zuzka morkusovic

      Vymazat
  2. This looks very nice, Susan! I like it! Have a very Happy Holiday Season!

    OdpovědětVymazat
  3. Téda to se musím podívat potřebovala bych za postel.diky za tip.

    OdpovědětVymazat