morkusovic česneky

morkusovic česneky

úterý 25. dubna 2017

stylový zahradní skleník

   Všechny Vás moc a moc zdravím,
toužíte po stylovém zahradním skleníku? Žádný se Vám nelíbí, je drahý či nevíte jak na něj.
Tak právě pro Vás, chystám velkou podrobnou fotoreportáž, jak si takový skleník postavit.

 Mějte se krásně a nezapomeňte v sobotu 27. května na morkusovic jarmark, máte se na co těšit, bude spousta novinek, tak, a tu malá ochutnávka z mezifáze stavby skleníku.




12 komentářů:

  1. Ahoj Zuzi,
    na to se těším moc, protože takový skleník je můj sen. Jen by mě zajímalo jestli to chce nějaké extra stanoviště, nebo se může pařit celý den na slunku?

    OdpovědětVymazat
  2. Zuzi to je nádhera...keď bude postup možno ukecám aj moju polovičku na stavbu niečoho podobného :-) krásny deň! D.

    OdpovědětVymazat
  3. na ten skleník se moc těším pak ho pošlu mému muži :) Hi hi doufám že mě nepošle k šípku :) Hezký den Radana

    OdpovědětVymazat
  4. Zuzko taky můj sen.To je skvost.Teším se na fotky.Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný:) ale bohužel zatím není místo, tak snad někdy... Mějte se krásně Petra

    OdpovědětVymazat
  6. Zuzi, ten skleník je parádní. přesně takový by se mi líbil, ale bohužel už máme hliníkový, auuuu. a na jarmark zas máme dětský den. já k Vám budu holt muset přijet mimo, protože to je každý rok stejné datum jako máme my.
    přeji pěkný den Majka

    OdpovědětVymazat
  7. Zuzko, jsem napjatá jako struna. Přesně o takovém sním, ale vím, že jsou velmi drahé, tak se těším na reportáž. Kutila, byť brblajícího, totiž doma mám .-) Krásný den A.

    OdpovědětVymazat
  8. Sen o skleníku mám už dlouho,ale kolem domu je stále jiná práce,takže třeba po Vaší reportáži na něj možná dojde,protože vypadá fakt moc hezky a bytelně což v našem podhorském větrném podnebí je potřeba.Už se moc těším na reportáž a stále lituji, že bydlíme tak daleko a nemohu se kochat naživo Vašimi krásnými výrobky a samozřejmě i zákoutími všude kolem.Hezké jarní dny Lucka z Krásné

    OdpovědětVymazat
  9. Zuzko ten skleník nemá chybičku,je nádherný,už přemýšlím kam bych ho vtěsnila na tu naší menší zahrádku a hlavně najít toho pana božského co by mi s nim helfnul,jelikož pan domácí moc nadšený nebude,jakmile vidí že brouzdám po vašem blogu tak je jasné,že to smrdí prací...moc se těším na fotodokumentaci...Mějte se moc krásně...možná přijedu i na Jarmark,slibuji si to už 3 roky..Mikeška

    OdpovědětVymazat
  10. Zuzi, už se moc těším .... Marki ..... nedočkavá !!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ten skleník je sen, přesně takový chci, jen z Anglie či Německa je hrozně drahý. Těším se moc na fotoreportáž :-). hezký víkend. dana

    OdpovědětVymazat
  12. Skleník se ti opravdu moc povedl, bohužel nejsem tak moc manuálně zručný, abych dokázal něco takového svépomocí postavit a tak jsem si jej raději koupil klasicky v obchodě. I tak však plní účel a to je hlavní. Není totiž nad kvalitní zdroj chutné zeleniny.

    OdpovědětVymazat