morkusovic česneky

morkusovic česneky

pátek 1. července 2011

začneme od začátku...

Předem moc děkuji za krásné uvítání, moc v tom chodit neumím, ale časem na to přijdu, jak je o kozorozích známo, když si něco vymyslí či umanou, nedají pokoj dokud to nemají.....ale jinak jsme velice milá stoření....

Na čarodějnice to byly 4 roky co Míša ráno odešel do školy, přijelo velké stěhovací auto a my se přesunuly do našeho vlastnoručně zrekonstruovaného domečku. Počasí vyšlo bylo nádherně, na žabky, ideální stěhovací počasí, hlavně úklid po něm. Krásně vše klaplo a Míša jen koukal, když ze školy přišel už do nového.
Dneska jsem pocházela staré fotky, tedy 5 let zpátky, když jsme domek koupily, je neuvěřitelné, co vše se změnilo a hlavně jak ten čas letí.
Pokusila jsem se staré fotky přefotit, no není to moc kvalitní, ale pro porovnání to stačí.













Vítejte u nás.....

12 komentářů:

  1. Teda Zuzí, když to takhle dáš ty fotky před a po je neskutečné jak jste to krásně předělali, je hrozně fajn že jsi založila blog protože u tebe to mám moc ráda a vždyky se neskutečně pokochám..a hlavně tebe mám ráda i když nechápu kdy to všechno stíháš dělat.. jsi fakt nezmar co všechno dotáhne do konce... krásný večer kočenko ♥ Dita

    OdpovědětVymazat
  2. No Zuzko tedy nejen stěhování na čarodejnice, ale i ty jsi čarodějnice nebo spíše kouzelnice...já jen zírám..a smekám...opravdu jste si mákli...krása :-) já fakt bud muset během léta dojet :-)

    OdpovědětVymazat
  3. jo a blog mám jednu super výhodu..můžet dávat velké fotky a vše krásně vynikne..ne jako ty pidi na MMB :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Zuzka, prekrásne!
    Tvoje fotografie som potichúčky sledovala na MMB a ako už Evka správne podotkla, je úplne skvelé, že teraz budeme môcť tu na blogu, všetko tak detailne nasávať, obdivovať a nepochybne inšpirovať sa.
    Ďakujem teda a teším sa na návštevy U Vás doma ...u Morkusovic.
    Pozdravujem
    Gabhy

    OdpovědětVymazat
  5. Zuzi ta proměna je úžasná. Jde za Váma vidět velký kus práce, jen tak dál, nebo to určitě nění konec, viď?

    OdpovědětVymazat
  6. Téda, domeček se teda opravdu vyloupl do krásy, až neuvěřitelné!!! Holt ty šikovné tlapky keramičky jsou poznat na každém kroku, ať už je to domeček, kytičky a vůbec všechna ta krása co z těhle moc šikovných tlapek vzejde.

    OdpovědětVymazat
  7. Fantastická proměna, jste opravdu šikovný a je vidět ten obrovský kus práce. Musíte z toho mít krásný pocit. Nádhera.

    OdpovědětVymazat
  8. Zuzanka, jedným slovom nádhera. Si nesmierne šikovná a máš výnimočný cit pre krásu, detail

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Zuzko
    ,dneska jsem narazila na tvůj blog a musim ti ho pochválit!
    Krásný, moc se vám rekonstrukce povedla.Jde to skvěle porovnat když máš fotečky i předem! Uff to bylo práce:)ale fakt se vám to vydařilo.Gratuluji k výhře s kuchyňkou, hned jsem jí poznala když jsem jí u tebe našla.
    Krásný víkend Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  10. Teda,teda holka zlatá ,to jste si mákli.Jste šikulky:-)Z prdu kulička fakt!Máš krásné bydlení,jen tak dál,ať mám co ukazovat manželovi chichi chi.
    Už mi říkal,že mi tě zakáže.Papááá.Žaneta

    OdpovědětVymazat
  11. Za štyri roky? Ste kúzelníci, asi v tom bude ten čadorejnícky sťahovací termín. Naozaj ste spravili obrovský kus práce a domček vyzerá veľmi pekne, dokonca ešte akoby bol starší - s tým bujným divým viničom. L

    OdpovědětVymazat