morkusovic česneky

morkusovic česneky

pondělí 15. dubna 2019

Jarní morkusovic domácí jarmark květen 2019

     Všechny Vás mooooc zdravím,
   čas hrozně letí a já se po delší době zase ozývám z blogu. Od ledna se toho v naší rodině událo hrozně moc, mimo jiné- od února mám "opravené" koleno a v srpnu mě čeká oprava kyčle. Jo, když přijdu na kontrolu na ortopedii, už jsem tam bohužel známá a vedená jako "ortopedická anomálie" takový stálý zákazník, ALE musím to brát "s úsměvem" a nic si nepřipouštět, jinak by jeden skončil v blázinci....
    Dnes je polovina dubna a to znamená, že za měsíc a půl, tu máme další jarní morkusovic jarmark a to 25. května 2019 po celou sobotu, máme opět psáno od 10h, kdo přijede dříve bude pozván dál,....
S Evičkou pro Vás chystáme hromadu novinek a letos přibude něco i pro Vašeho mazlíčka. Chovatelské potřeby jako pelíšky, misky, hračky, vodítka, obojky z obchůdku mojí mamky.... a také kdo by chtěl i něco víc, jako krmení, či jiné potřeby pro psy, kočky, hlodavce,.....může si v sobotu 25.5. u mamky v obchodě cokoliv pro své mazlíčky nakoupit, stačí se mě jen na místě zeptat.
  Ještě se mě stále ptáte, na MMB se už nezdržuji, občas jen mrknu, ale najdete mě na instagramu-
 tu pod /morkusovic/, kam mě můžete psát zprávy, či dotazy, tam téměř denně přispívám, co je u nás, v dílně, zahradě, aj. nového. Na nějaké fotky můžete mrknout viz. níže. 
   Užívejte jara a budeme se na Vás moc těšit Vaše
























 Užívejte jara a budeme se na Vás moc těšit Vaše


3 komentáře:

  1. Zuzanko děkuji za krásnou procházku vaší zahradou. Je vidět ta láska se kterou je tvořena.

    OdpovědětVymazat
  2. Zuzanko,
    dovolím si poslať odkaz na článok, ako sme si užili návštevu u vás počas víkendu otvorených záhrad. Bolo to veľmi milé a držíme vám palce, nech máte kopu elánu na ďalšie projekty.
    Zaujímavé sú pohľady na tie isté miesta, ale v inom čase, aj začiatkom jari s narciskami je záhradka pekná.
    https://lusikka-certik.blogspot.com/2019/08/vikend-otvorenych-zahrad-iv-open.html
    L

    OdpovědětVymazat
  3. Díky moc za velice přínosný článek :) A děkuji tedy ještě jednou moc za informovanost... Myslím si, že kor v této době je velice důležité zůstat informovaným, protože má spoustu lidí za úkol masy dezinformovat a to si myslím, že může být opravdu škodlivé... Třeba já když už nějaké novinky čtu, čtu tyto - http://cerstvezpravy.cz a mám docela dost pokoj :-)

    OdpovědětVymazat