morkusovic česneky

morkusovic česneky

pondělí 17. září 2012

kuchyň

   Všechny Vás moc zdravím,
jak většina víte, před pár týdny jsme začali s budováním mé vysněné kuchyně.

   Kuchyň je celá dělaná za zakázku, je vyrobená přesně dle mých nákresů. Je komplet celá z masivu, má odřenou barvu co to šlo, pracovní desky jsou zdrásané, jako staré.
Dvě kredence, police a okno jsou původní, ostatek je vyrobeno na míru. Barvu jsem si vybírala sama, hlavní předlohou byla původní zelená smaltovaná světla ulovená z aukra a zelená barva v dlažbě, která je též stará a bude bydlet na zdi za dřezem a za "sporákem". Ještě pár kousků nábytku chybí, jako např. skříňka na mikrovlnku, skříň na lednici, zabudovaná digestoř, která bude na nohách, ve kterých budou výsuvy na kořenky, pověsit horní díl zelené kredence a samo nalepit kachle...atd.
Závěsná police je ulovená v Bella rose k ní je přidělané pracovní světlo nad ostrůvkem udělané ze staré formy. Kdyby Vás cokoliv zajímalo klidně se ptejte.
Málem bych zapoměla na důležitou věc a to, kdo tu kuchyň vlastně vyrobil? Tipněte....




Krásný den Vaše

16 komentářů:

  1. Pááááni Zuzóšku, tak to je hodně velkááá parádička!!! Kuchyň je naprosto božííí:o). Čmankózně jsi si ji vymazlila. Přesně můj styl;-D. Těším se na další fotečky s dozařizováním. Jsem napnutá jak guma od trenek, jak to bude ve finále celé vypadat. Přeji Ti kouzelný podzim. Páčko Míša

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Zuzi,musím napsat,že máš prostě úžasné nápady,skvělý styl.který se mi strašně líbí a kuchyň vypadá nádherně a útulně.I přesto,že ji ještě dozařizuješ je už teď krásnááááá.
    Měj se i s rodinou zatím moc hezky a těším se na další fotky jak pokračuješ :)Renča

    OdpovědětVymazat
  3. fuuu tak to je obr-zmena woow, teším sa až bude celá komplet a držím palčeky. Z.

    OdpovědětVymazat
  4. nemám slov, kuchyň je absolutně úžasná!

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní!!! Něco dle mého gusta. Nádherný venkovský styl, moc pěkné... opravdu se to moc zdrařilo! No a když ještě není vše hotové... už teď je to nádherné!!! J.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. No teda Zuzi,ač není zelená zrovna mým favoritem,tak ta tvoje kuchyň se mi strašně líbí...je opravdu vydařená a těším se na další fotečky...Měj se krásně papa K.

    OdpovědětVymazat
  8. Zuzanko, zase jsem si kecla na zadek z takové krásy. To tvé bydleníčko je opravdu nejkrásnější. Já už se těším, až to budeš mít do posledních detailů vyšmuchlené. Každý den jsem od konce prázdnin sledovala pečlivě tvůj blog a těšila se až to na nás konečně rozbalíš. A je to tady a já zase nad tou krásou neusnu. moc moc moc krásné a skutečně ORIGINÁL.

    OdpovědětVymazat
  9. Já ji viděla na vlastní oči,je nádherná,zajímavá a hlavně moje gusto.A taky vím kdo ji vyrobil,ale nepovím,nebylo by to fér.

    OdpovědětVymazat
  10. Je krásná. Víc nemám, co dodat. Slávka

    OdpovědětVymazat
  11. Tvuje kuchin je vic jak hezka je nadherna supr mnj moc libi gratulace neco extra .hezky tebe zdravim Karin

    OdpovědětVymazat
  12. Teda Zuzi to je velká krása a já se taky moc těším na fotky hotové kuchyně. A kdo ji vyrobil teda nevím přesně, ale já bych řekla, že hlavním výrobcem je tvoje srdíčko. Hezký den Majka

    OdpovědětVymazat
  13. Zuzan, kuchyň je dokonalá a ta zelená barva je úžasná, přemýšlíme o úplně stejném stylu, jen světlou nebo šedou. Musím ji hned poslat manželovi, bude unešen :0)). Hezký den Ada

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Zuzko moc krásně jsi kuchyni navrhla. Určitě se ti v ní bude nádherně vařit :)
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat